ویرایش محتوا

جستجو

دسته بندی ها

جدیدترین نوشته ها

کانادا یا آلمان ؟کدام کشور برای مهاجرت بهتر است؟

مهاجرت به کانادا یا آلمان؟ این سوال بسیاری از افرادی است که به دنبال زندگی بهتر، فرصت‌ های شغلی مناسب‌ تر و آینده‌ ای مطمئن هستند. از میان این دو کشور به علت اینکه هر یک ویژگی‌ های منحصر به خود را دارند، انتخاب بهترین گزینه کار ساده‌ ای نیست. کانادا با طبیعت بکر، سیاست‌ های مهاجرپذیر و فرصت‌ های شغلی گسترده و از طرفی آلمان با تاریخ غنی، نظم و امنیت اجتماعی و فرصت‌ های شغلی پایدار، هر دو مقاصد جذابی برای مهاجرت به شمار می‌ آیند.

اما کدام یک برای شما مناسب‌ و بهتر خواهد بود؟ در این مطلب، تلاش کرده‌ ایم با بررسی جنبه‌ های مختلف مثل شرایط آب‌ و هوایی، سبک زندگی، هزینه‌ ها و همچنین بازار کار این دو کشور زیبا شما عزیزان را در انتخاب بهترین مقصد برای مهاجرت راهنمایی کنیم. بنابراین در ادامه همراه ما باشید.

کانادا یا آلمان؟

در ابتدا یک مقایسه کلی از این دو کشور زیبا در اختیار شما عزیزانی که قصد دارید اقامت دائم کانادا و یا آلمان را به دست آورید، قرار خواهیم داد.

  • برای مهاجرت به کانادا باید به زبان انگلیسی مسلط باشید، در حالی که در آلمان باید آلمانی بلد باشید.
  • آب و هوای آلمان معتدل‌ تر است، ولی کانادا روزهای آفتابی بیشتری دارد.
  • هزینه زندگی در آلمان کمتر است، ولی در کانادا درآمد بالاتری می‌توانید داشته باشید.
  • در کانادا سریع‌ تر به اقامت دائم می‌رسید، اما پروسه آن در آلمان طولانی‌تر است.
  • در آلمان نیازی به خودرو شخصی نیست زیرا سیستم حمل و نقل عمومی آن عالی است، اما در کانادا باید خودرو شخصی داشته باشید.
  • آلمان فرصت‌ های شغلی و امنیت شغلی بالاتری دارد، اما در کانادا پیشرفت شغلی سریع‌ تر است.
  • مالیات‌ها در آلمان بالاتر است، اما در کانادا مالیات کمتری پرداخت خواهید کرد.

آب و هوای کدام کشور بهتر است؟ کانادا یا آلمان؟

جهت مهاجرت به کانادا یا آلمان، شرایط آب و هوایی می‌تواند تأثیر زیادی بر انتخاب و راحتی زندگی شما عزیزان داشته باشد. در این بخش می‌خواهیم به طور کامل از نظر آب و هوایی این دو کشور را با هم مقایسه کنیم و در نهایت به شما بگوییم که کدام یک از این نظر بهتر می‌باشد.

آب و هوای کانادا

در کانادا، زمستان‌ ها ۵ تا ۶ ماه طول می‌کشد و در شهر های شرقی و مرکزی، سرمای شدیدی همراه با برف سنگین وجود دارد. این در حالی است که در مناطق غربی مانند ونکوور، زمستان‌ها بسیار معتدل است.

حتی در زمستان‌های برفی، کانادا روزهای آفتابی زیادی دارد و تابستان‌های آن در شهرهای شرقی گرم و رطوبت بالایی دارند. در شهرهای غربی کانادا، تابستان‌ها خنک و معتدل هستند، اما برف در بیشتر مناطق حتی در بهار و پاییز نیز می‌بارد.

آب و هوای آلمان

اما کشور آلمان زمستان‌ های کوتاه‌ تری دارد که حدود ۳ ماه طول می‌کشد و سرمای آن به مراتب کمتر از کانادا است. اما برخلاف کانادا، آلمان بیشتر روزهای سال آسمان ابری دارد و روزهای آفتابی بسیار کمی در آن مشاهده می‌شود.

در آلمان، بارش برف کمتری نسبت به کانادا وجود دارد، اما بیشتر روزهای زمستان، پاییز و بهار بارانی اند. تابستان‌های آلمان گرم و مرطوب است که این موضوع برای افرادی که نسبت به گرما و رطوبت هوا حساس هستند، ناخوشایند خواهد بود.

بنابراین اگر به آفتاب بیشتر و زمستان‌های برفی علاقه دارید، کانادا برای زندگی و تحصیل بهتر خواهد بود. اما چنانچه آب و هوای معتدل‌ تر و زمستان‌های کوتاهی را می‌پسندید، توصیه می‌کنیم مهاجرت کردن به آلمان را در برنامه خود بگذارید.

فرهنگ و سبک زندگی کدام کشور برای ایرانیان مناسب‌تر است؟

در این قسمت قصد داریم تفاوت‌های فرهنگی و سبک زندگی کانادا و آلمان مورد بررسی قرار دهیم تا ایرانیان عزیز بتوانند بهترین مکان را بر اساس نیازها و ترجیحات خود برای تحصیل و همچنین زندگی انتخاب نمایند.

فرهنگ و سبک زندگی در کانادا

کانادا به‌ عنوان کشوری با تنوع فرهنگی بسیار بالا شناخته می‌گردد. مردم کانادا به مهربانی، خونگرمی و رفتار دوستانه مشهور اند و در تعامل با مهاجران هیچ‌ گونه تفاوتی قائل نمی‌شوند. با وجود چنین ویژگی ایرانی‌ها در این کشور احساس غربت نخواهند کرد و می‌توانند به راحتی با مردم و فرهنگ‌ های مختلف کانادا ارتباط برقرار کنند.

در کانادا، زندگی شبانه در شهرهایی مثل تورنتو، مونترال و ونکوور پر از شور و هیجان است. مردم این کشور علاوه بر زندگی شهری، به طبیعت‌ گردی نیز علاقه زیادی دارند و آن را یکی از تفریحات اصلی خود می‌دانند.

از آنجایی که آزادی‌ های فردی در کانادا بیشتر از بسیاری از کشور های دیگر است، مردم آن به راحتی می‌ توانند کسب و کار خود را راه‌ اندازی نمایند و این یکی از ویژگی‌ های مثبت کانادا است.

فرهنگ و سبک زندگی در آلمان

آلمان کشوری با فرهنگ و سبک زندگی متفاوت است. مردم آلمان به‌ طور کلی در روابط اجتماعی خود رسمی‌ تر از کانادایی‌ها هستند. این رسمی بودن به‌ ویژه در برخورد با مهاجران بیشتر به چشم می‌ آید. آلمانی‌ ها به قوانین و نظم اهمیت زیادی می‌ دهند و معمولاً در تعاملات اجتماعی خود بیشتر محتاط هستند.

در این کشور زیبا زندگی شبانه در شهر هایی مانند برلین و هامبورگ به شدت فعال است و مردم به تفریحات شبانه علاقه بسیاری دارند. علاوه بر این، آلمانی‌ ها هم علاقه زیادی به طبیعت‌ گردی دارند و این بخشی از سبک زندگی آنها است. با این حال برخلاف کانادا، آلمان بیشتر به ثبات شغلی تأکید دارد.

بسیاری از آلمانی‌ها ترجیح می‌دهند در شغل‌های ثابت کار کنند و آن ها کمتر به سمت کارآفرینی می‌روند. این ویژگی امکان دارد برای افرادی که در پی پیشرفت سریع و یا تغییراتی بزرگ در زندگی خود هستند، کمی محدود کننده به نظر آید.

تفاوت‌های آلمان و کانادا در خرید خانه

تفاوت خرید خانه در آلمان و کانادا به فرهنگ اجاره یا خرید، شرایط بازار مسکن و ویژگی خانه‌ ها برمی‌گردد. این عوامل بر تصمیم مردم برای انتخاب محل زندگی تاثیر به سزایی خواهند گذاشت.

خرید خانه در کانادا

در کانادا خرید خانه بسیار مرسوم و ساده‌ تر از آلمان است. یکی از دلایل این امر وجود وام‌ های مسکن با شرایط نسبتاً آسان می‌باشد به طوری که خرید خانه را برای بسیاری از مردم ممکن می‌سازد. برخلاف کشور زیبای آلمان، در کانادا انجام چنین کاری در واقع نشانه‌ای از پیشرفت مالی و امنیت اجتماعی تلقی می‌ گردد.

معماری شهر های کانادا به خوبی تفاوت‌ها را نشان می‌ دهد. بیشتر شهر ها دارای ساختمان‌های بلند و طراحی‌ های مشابه به معماری آمریکایی می‌باشند، جایی که آسمان خراش‌ ها و خانه‌ های جدید به چشم می‌ خورند. خانه‌ ها در این کشور معمولاً بزرگ‌ تر و مدرن تر از سایر مناطق هستند و به طور خاصی برای مقابله با سرمای شدید با استفاده از سیستم‌ های عایق‌ بندی پیشرفته ساخته می‌ گردند.

پیدا کردن خانه در کانادا، چه برای خرید و چه برای اجاره، ساده‌ تر است. پلتفرم‌ های آنلاین و مشاوران املاک فرآیند جستجو برای خانه را بسیار راحت می‌ سازند، به گونه ای که خیلی سریع می‌ توانید تصمیم خود را برای این موضوع بگیرید. با این حال، اجاره نشین ها در کانادا معمولاً باید هر سال با افزایش اجاره بها مواجه شوند که عموماً بین ۲.۵ تا ۳.۵ درصد است.

خرید خانه در آلمان

و اما در کشور زیبای آلمان فرهنگ خرید خانه بسیار متفاوت است. برخلاف کانادا، اجاره‌ نشینی بخش اصلی زندگی مردم را تشکیل می‌ دهد. خرید خانه به‌ ندرت اتفاق می‌افتد، مگر برای افرادی که قصد دارند برای مدت طولانی در یک مکان بمانند یا سرمایه‌ گذاری کنند.

معماری شهر های آلمان نمایانگر تاریخ غنی و سبک اروپایی است. ساختمان‌ها عموماً قدیمی اند و خانه‌های بزرگ و نوساز به‌ ندرت دیده می‌شوند. البته در شهر فرانکفورت که شهری مالی است، آسمان خراش‌هایی مشابه کانادا دیده می‌شود، اما در بیشتر شهرها خبری از این سبک معماری نیست.

جستجوی خانه در آلمان معمولاً فرآیندی زمان‌ بر و دقیق می‌ باشد. به خاطر وجود خانه‌های قدیمی، افراد باید به کیفیت عایق و زیرساخت ها توجه بیشتری داشته باشند. اجاره‌ نشینی در آلمان مزایای خودش را هم دارد؛ برای مثال در این کشور قرارداد های بلندمدت اغلب با افزایش اجاره، کم یا حتی بدون تغییر بسته خواهند شد.

تفاوت کانادا و آلمان در ارائه خدمات دولتی

آلمان و کانادا هر کدام رویکرد های متفاوتی در ارائه خدمات دولتی خود دارند که این تفاوت‌ها در سرعت انجام کارهای اداری، کیفیت خدمات اجتماعی و وضعیت سیستم درمانی قابل مشاهده می‌باشد. در ادامه به بررسی دقیق این تفاوت‌ها خواهیم پرداخت.

کانادا

در کانادا فرآیند های اداری معمولاً با سرعت بیشتری انجام می‌ شود و شهروندان می‌ توانند با استفاده از سیستم‌ های آنلاین یا مراجعه به دفاتر مربوطه، کارهای خود را به‌ راحتی پیش ببرند.

هرچند که خدمات اجتماعی در کانادا گسترده است، اما قادر به برآورده کردن تمام نیازهای شهروندان نیست و برخی افراد برای تامین نیاز های خود به منابع شخصی یا خدمات خصوصی مراجعه خواهند کرد.

یکی از مهم‌ ترین مزایای کانادا سیستم درمان رایگان آن است. ولی این سیستم با چالش‌ هایی مانند کمبود کادر درمانی مواجه می‌باشد به طوری که موجب افزایش زمان انتظار برای بیماران می‌گردد.

در این کشور به ازای هر ۱۰۰۰ نفر، فقط ۳ تخت بیمارستانی وجود دارد که این مسئله نشان‌ دهنده محدودیت ظرفیت در سیستم درمانی آن است.

آلمان

ولی در رابطه با کشور آلمان باید بگوییم که روند انجام کار های اداری در آن به علت سیستم دقیق و مستندات مورد نیاز، می‌تواند زمان‌ بر باشد. حتی برای تغییرات کوچکی نظیر تعمیرات خانه یا راه‌ اندازی یک کسب و کار، دریافت مجوز الزامی می‌ باشد. این سیستم سخت‌ گیرانه برای برخی افراد آزاردهنده است، اما در عین حال به نظم و شفافیت بیشتر کمک شایانی خواهد کرد.

آلمان در زمینه خدمات اجتماعی عملکرد بی‌ نظیری دارد و دولت این کشور تلاش می‌ کند نیاز های زندگی شهروندان را به طور کامل برآورده سازد. با این وجود، این سطح از حمایت می‌ تواند به کاهش انگیزه افراد برای پیشرفت‌ های شخصی منجر شود.

آلمان نیز از سیستم درمان رایگانی برخوردار می‌ باشد ولی با کمبود کادر درمانی روبرو است، هرچند این مشکل نسبت به کانادا شدت کمتری دارد. این کشور با داشتن ۸ تخت بیمارستانی به ازای هر ۱۰۰۰ نفر، از زیرساخت درمانی قوی‌ تری برخوردار است.

مقایسه مهاجرپذیری در آلمان و کانادا

این دو کشور با وجود داشتن شرایط متفاوت، انتخاب‌های جذابی برای مهاجران به شمار می‌آیند و هریک ویژگی‌های خاص خود را در زمینه مهاجرت و پذیرش مهاجران دارند. در ادامه برای مهاجرت به کانادا یا آلمان، ان ها را از نظر مهاجر پذیری مقایسه خواهیم کرد.

مهاجرپذیری در کانادا

کانادا به عنوان یکی از مهاجرپذیرترین کشورهای جهان، تاریخ و فرهنگ خود را بر اساس حضور و مشارکت مهاجران شکل داده. در واقع مهاجرت جزئی از هویت این کشور است و به عنوان یک ارزش فرهنگی در نظر گرفته می‌ شود. زندگی و تحصیل در کانادا می‌ تواند برای کسانی که به دنبال شروعی تازه هستند، جذاب باشد.

این کشور با داشتن جمعیت زیادی از مهاجران، تنوع فرهنگی را یکی از عوامل اصلی موفقیت و پیشرفت خود می‌ داند. برخلاف بسیاری از کشور ها که از مهاجران انتظار دارند خود را با فرهنگ بومی‌ شان سازگار کنند، در کانادا مهاجران می‌ توانند هویت فرهنگی و ریشه‌ های خود را حفظ کرده و در عین حال بخشی از آن جامعه جدید باشند.

جالب است که در کانادا، به علت توجه ویژه‌ ای که به جذب مهاجران از کشور های مختلف وجود دارد، کم‌ تر پیش می‌ آید که مهاجران با برخورد های نژاد پرستانه یا تبعیض‌ آمیز مواجه گردند. مردم کانادا به‌ خوبی از تاثیرات مثبت حضور مهاجران بر اقتصاد آگاه هستند و این آگاهی از آن‌ ها حمایت بسیاری می کند.

از این رو کانادا به جای اینکه به چالش‌های اقتصادی و اجتماعی ناشی از مهاجرت واکنش منفی نشان دهد، سعی می‌کند این مسائل را مدیریت نماید. البته این موضوع باعث نشده که مشکلات ناشی از مهاجرت نادیده گرفته شود. فشار بر زیرساخت‌ها به‌ ویژه در بخش مسکن یکی از چالش‌ هایی است که با افزایش تعداد مهاجران در کانادا ایجاد شده.

با وجود این مشکلات، کانادا هنوز هم به پذیرش مهاجران توجه دارد و آن‌ ها را در رشد اقتصادی و اجتماعی کشور دخیل می‌ کند.

مهاجرپذیری در آلمان

آلمان در اصل کشوریست با تاریخ و فرهنگی عمیق که ریشه‌های آن به قرن‌ها پیش باز می‌گردد و فرهنگ آلمانی در آن به عنوان فرهنگ غالب شناخته می‌گردد.

مهاجرت به کشور آلمان عمدتاً به دلایل اقتصادی و سیاسی است و به همین خاطر برای برخی از افراد می‌ تواند بسیار چالش‌ برانگیز باشد. در این کشور از مهاجران انتظار می‌ رود که خود را بیشتر با فرهنگ آلمانی سازگار کنند و این کار می‌ تواند برای کسانی که با فرهنگ‌ های دیگر آشنا هستند، تا حدودی دشوار باشد. یکی از مشکلات اصلی در آلمان تجربه مهاجران از تبعیض و رفتارهای نژاد پرستانه است. با وجود تاریخ و فرهنگ غنی این کشور، هنوز موانعی در پذیرش مهاجران و اقلیت‌های مختلف وجود دارد.

این مشکلات به‌ ویژه پس از بحران‌های اقتصادی و سیاسی به وجود آمده به طوری که ورود پناهندگان در سال ۲۰۱۵ و پناهجویان اوکراینی از ۲۰۲۲ فشار زیادی به آلمان وارد کرده و برخی رفتار ها و جرائم از سوی پناهجویان باعث تغییر نگرش منفی برخی آلمانی‌ها نسبت به مهاجران شده است.

زندگی در کدام کشور هزینه کمتری دارد؟

مقایسه هزینه‌ های زندگی در کانادا و آلمان برای مهاجران همیشه مهم بوده، چرا که این دو کشور با وجود فرصت‌ های شغلی مشابه، تفاوت‌ های چشمگیری در هزینه‌ هایشان دارند.

زندگی در کانادا

در این کشور به خصوص در شهر های بزرگی چون تورنتو و ونکوور، هزینه‌ های زندگی نسبتاً بالا است. اجاره یک آپارتمان ۱ خوابه در مرکز شهر حدود ۱٬۱۸۵ دلار می باشد. علاوه بر این هزینه‌ های اضافی مانند بیمه و مخارج خانه به صورت متوسط حدود ۹۷ دلار خواهد شد. برای یک نفر، هزینه خرید مواد غذایی ماهانه به طور میانگین ۵۵۷ دلار خواهد بود.

همچنین، هزینه‌هایی چون تلفن و اینترنت همراه در حدود ۵۵.۸ دلار و هزینه‌ های ورزشی معمولی نیز ۳۹ دلار به ازای یک ماه می‌ باشد. سایر هزینه‌ها مثل بنزین (۷۰ دلار) و همچنین حمل و نقل عمومی (۱۳۰ دلار) هم به هزینه‌ های عمومی افزوده خواهد شد.

مجموع هزینه‌ های ماهانه در کانادا برای یک نفر تقریباً ۲٬۲۸۰.۸ دلار خواهد بود که با در نظر گرفتن مالیات بر خرید (۵ الی ۱۵ درصد) می توان گفت که هزینه‌ های زندگی در این کشور تا حدودی زیاد می باشد.

زندگی در آلمان

در مقایسه با کانادا، هزینه‌ های زندگی در آلمان به شکل قابل توجهی کمتر است. اجاره یک آپارتمان ۱ خوابه ۴۰ متری در مرکز شهر در آلمان حدود ۷۷۷ دلار است. هزینه‌ های اضافی مانند بیمه و مخارج خانه نیز در آلمان به طور میانگین ۱۶۵ دلار می باشد. برای خرید مواد غذایی، یک فرد معمولی در آلمان ماهانه ۴۸۸ دلار خرج خواهد کرد.

هزینه‌های تلفن و اینترنت همراه و باشگاه ورزشی هم به ترتیب ۴۶.۶ دلار و ۳۶ دلار می باشد. در رابطه با حمل و نقل عمومی هم باید بگوییم که هزینه‌ ها در آلمان کمی کمتر از کانادا و حدود ۱۱۲ دلار است. هزینه بنزین هم در آلمان ۱۳۳ دلار می باشد که البته نسبت به کانادا بیشتر است.

با احتساب همه این موارد، مجموع هزینه‌ های ماهانه زندگی در آلمان برای یک نفر حدود ۱٬۷۵۷.۶ دلار خواهد. این در حالی است که مالیات بر خرید در این کشور مدرن ۱۹ درصد است.

بازار کار و شرایط کار در کانادا بهتر است یا آلمان؟

اگر قصد مهاجرت به کانادا یا آلمان را دارید و از طرفی نمی‌دانید کدام یک از آن ها از نظر بازار کار و شرایط کاری بهتر هستند توصیه می‌ کنیم حتماً این بخش را به طور کامل مطالعه کنید

شرایط کاری در کانادا

کانادا به علت داشتن فضای کاری پویا و روند کاریابی سریع، برای افراد بسیاری جذاب و مناسب می‌باشد. در این کشور، علی‌رغم دشواری‌هایی که در برخی مشاغل یا مناطق وجود دارد، به‌ طور کلی فرآیند کاریابی ساده‌ تر از آلمان است.

بازار کار در کانادا به‌ ویژه برای مشاغل تخصصی و جنرال در حال رشد می‌ باشد و شایان ذکر است که رقابت در برخی از حوزه‌ ها مخصوصاً در شهرهای بزرگ به شدت بالا است.

در این کشور یکی از مزایای مهم شرایط کاری، امکانات و مزایای مختلفی است که برای کارمندان در نظر گرفته می‌ شود. به‌ طور مثال مرخصی حاملگی ۲۴۵ روزه که می‌ تواند بین والدین تقسیم شود، از ویژگی‌ های مثبت این کشور به شمار می‌ آید. این مرخصی ۵۵ درصد از حقوق فرد را پوشش می‌ دهد، اما فرصتی است برای ایجاد تعادل بهتر بین کار و زندگی شخصی.

همچنین در کانادا حقوق کارمندان (به خصوص با توجه به تغییرات نرخ تورم) به صورت معمول هر ساله افزایش می‌ یابد. البته امنیت شغلی در این کشور به‌ اندازه آلمان بالا نیست و موانع کمتری برای اخراج کارمندان وجود دارد، ولی امکان پیشرفت شغلی سریع‌ تر و فضای خوبی برای کارآفرینی و شروع کسب و کار فراهم است.

شرایط کاری در آلمان

از طرفی آلمان با نرخ بیکاری پایین و امنیت شغلی بالا، شرایطی به‌ مراتب آرام‌ تر و امن‌ تر را برای کارمندان فراهم آورده. این کشور به‌ ویژه در حوزه‌های تخصصی، بازاری پر رونق دارد، اما در مشاغل جنرال فرصت‌ های کمتری در این کشور برای افراد وجود دارد و رقابت نیز بسیار بالا است.

در آلمان امنیت شغلی بسیار بالا می‌ باشد و اخراج کارمندان یک فرآیند پیچیده و طولانی است. کارفرما ها به‌ ندرت نیروی کار را اخراج می‌ کنند، حتی اگر عملکرد ضعیفی داشته باشند.

یکی از نکات جالب در آلمان مرخصی‌ های زایمان است به گونه‌ ای که مزایای قابل توجهی برای والدین به همراه دارد. مادران عزیز در این کشور علاوه بر ۶ هفته مرخصی پیش از زایمان و ۸ هفته پس از زایمان، سه سال مرخصی برای نگهداری از فرزند خود دارند.

این مرخصی‌ ها در آلمان ۶۷ درصد از درآمد ناخالص مادران گرامی را پوشش خواهد داد. با این حال سیستم مالیاتی در آلمان بسیار پیچیده است و حقوق بازنشستگی به طور معمول تنها ۴۵ تا ۵۵ درصد از حقوق قبل از بازنشستگی را تامین می‌ نماید.

در این کشور برخلاف کانادا عموما افزایش حقوق سالانه وجود ندارد و این موضوع تنها با تغییر جایگاه شغلی ممکن خواهد بود.

در کدام کشور شرایط تحصیلی بهتر است؟

برای انتخاب بهترین مقصد تحصیلی بین کانادا و آلمان، باید شرایط مختلفی از جمله کیفیت تحصیل، شهریه، فرصت‌های کاری و پشتیبانی‌های دولتی را نیز در نظر گرفت.

شرایط تحصیل در کانادا

تحصیل در کانادا به‌ ویژه در رشته‌ های مختلف علوم، مهندسی و پزشکی از کیفیت بالایی برخوردار می باشد. رتبه‌ بندی جهانی دانشگاه‌ های کانادا معمولاً بالا تر از دانشگاه‌ های آلمان است. با این حال، شهریه‌رها در کانادا نسبت به آلمان بالا هستند.

برای مقطع کارشناسی ارشد، شهریه‌ ها در واقع از ۸,۰۰۰ دلار تا ۶۰,۰۰۰ دلار کانادا متغیر می باشند کی موضوع فرشته‌ها دانشگاه شما بستگی دارد.

در کانادا دانشجویان بین‌المللی تنها ۲۰ ساعت در هفته مجاز به کار اند و همسران دانشجویان مقطع ارشد و دکتری تنها اجازه کار دارند. همچنین یکی از مزایای کانادا این است که پس از فارغ‌التحصیلی، به دانشجویان اجازه داده می‌ شود به مدت ۳ سال در این کشور مشغول به کار گردند.

شرایط تحصیل در آلمان

تحصیل در دانشگاه‌ های دولتی آلمان تقریباً رایگان است و تنها در ایالت بادن وورتمبرگ شهریه‌ای به میزان ۱,۵۰۰ یورو برای تحصیلات دانشگاهی تعیین شده.

دانشجویان برای ثبت‌ن ام هر ترم می بایست مبلغی در حدود ۱۰۰ تا ۳۵۰ یورو پرداخت کنند. در صورتی که دانشجویی بخواهد در مقطع کارشناسی ارشد رشته‌ ای متفاوت از رشته کارشناسی خود ادامه تحصیل دهد، باید شهریه‌ ای بین ۲۰,۰۰۰ تا ۳۰,۰۰۰ یورو بپردازد.

همچنین، آلمان به دانشجویان بین‌المللی اجازه می‌ دهد تا ۲۰ ساعت در هفته کار کنند و همسران آنان می‌ژتوانند به‌ صورت تمام‌ وقت مشغول به کار شوند.

یکی از مزایای تحصیل در آلمان این است که پس از فارغ‌التحصیلی، دانشجویان می‌ توانند برای ویزای Job Seeker اقدام کنند که به آنها فرصتی ۱۸ ماهه برای پیدا کردن کار در آلمان خواهد داد.

مالیات در کدام کشور بیشتر است؟

مالیات در بسیاری از کشور ها یکی از بزرگ‌ ترین مسائل اقتصادی و اجتماعی است که نه‌ تنها بر زندگی روزمره مردم تأثیر می‌گذارد، بلکه نقش بسزایی در تصمیم‌ گیری‌ های مهاجرتی دارد.

آلمان و کانادا، دو کشور پیشرفته و محبوب برای مهاجرت، سیستم‌ های مالیاتی متفاوتی دارند که هرکدام با مزایا و معایب خاص خود همراه است.

در ادامه تفاوت‌ های اساسی این دو سیستم مالیاتی را مورد بررسی قرار خواهیم داد تا برای تان مشخص شود که کدام کشور مالیات بیشتری دریافت می‌نماید.

سیستم مالیاتی کانادا

کانادا دارای سیستم مالیاتی چندلایه است که از ترکیب مالیات‌ های فدرال و استانی تشکیل شده. اگرچه مالیات در این کشور بالا به‌ نظر می‌ رسد اما با وجود ساختاری شفاف و معیار های مشخص، شهروندان می‌توانند میزان مالیات پرداختی خود را پیش‌ بینی کنند.

براکت‌ های مالیاتی کانادا

کانادا بر اساس میزان درآمد، مالیات بر درآمد را به‌ صورت درصدی دریافت می‌کند. به‌ طوری که:

  • برای درآمد های زیر ۱۶٬۴۶۶ دلار: ۰٪
  • برای درآمد های بین ۱۱۱٬۷۳۴ تا ۱۷۳٬۲۰۵ دلار: ۲۶٪
  • درآمد های بالای ۲۴۶٬۷۵۱ دلار: ۳۳٪

علاوه بر مالیات فدرال، شهروندان می‌بایست مالیات استانی را نیز بپردازند که بسته به محل زندگی آنها از ۵٪ تا ۱۵٪ متغیر است.

درآمد پس از کسر مالیات

برای ۱ شخص مجرد در تورنتو:

  • درآمد ۱۵۰,۰۰۰ دلار: ۹۸,۳۳۱ دلار
  • درآمد ۶۵,۰۰۰ دلار: ۴۶,۴۱۷ دلار

سیستم مالیاتی آلمان

اما سیستم مالیاتی آلمان بسیار پیچیده و شامل عوامل متعددی است به شکلی که محاسبه مالیات را دشوار می‌سازد. مواردی مانند وضعیت تأهل، تعداد فرزندان، مذهب و حتی درآمد های جانبی بر میزان مالیات تأثیر قابل توجهی خواهند گذاشت.

براکت‌های مالیاتی آلمان

براکت‌ های مالیاتی در آلمان به شرح زیر است:

  • برای درآمد های زیر ۱۷,۱۲۱ دلار: ۰٪
  • برای درآمد های بین ۹۸,۵۰۳ تا ۳۳۶,۱۴۹ دلار: ۴۲٪
  • برای درآمد های بالای ۳۳۶,۱۴۹ دلار: ۴۵٪

شایان ذکر است که در برخی براکت‌ ها (مانند ۱۴٪ تا ۴۲٪)، نرخ دقیق مالیات به عوامل گوناگونی وابسته است و به‌ طور واضح مشخص نشده.

درآمد پس از کسر مالیات

برای ۱ شخص مجرد:

  • درآمد معادل ۱۵۰,۰۰۰ دلار کانادا: ۵۶,۵۵۱ دلار
  • درآمد معادل ۶۵,۰۰۰ دلار کانادا: ۴۱,۸۱۸ دلار

این ارقام نشان می‌ دهند که افراد در آلمان پس از پرداخت مالیات، مبلغ کم تری از درآمد خود را نسبت به کانادا در اختیار دارند.

خدمات اجتماعی کانادا و آلمان در قبال پرداخت مالیات

هر دو کشور بخشی از مالیاتی که دریافت می‌ کنند را صرف ارائه خدمات اجتماعی متنوع می‌نمایند. به گونه‌ای که در کشور آلمان این خدمات شامل بیمه درمانی، آموزش رایگان و مزایای بازنشستگی است.

در کانادا نیز خدماتی نظیر درمان رایگان عمومی، آموزش با هزینه پایین‌ تر و برنامه‌ های حمایتی در دسترس شهروندان قرار می‌گیرد.

دریافت اقامت دائم در کانادا سریع‌تر است یا آلمان؟

برای مهاجرت به کانادا یا آلمان و دریافت اقامت دائم آنها باید به شرایط، فرآیند ها و مدت‌ زمان مورد نیاز هر کشور توجه کنید. هر دوی این کشور از مقاصد محبوب مهاجرتی اند، اما مسیر ها و چالش‌ های رسیدن به اقامت دائم در آن‌ ها متفاوت می‌ باشد.

شرایط و روش‌های دریافت اقامت دائم در کانادا

کانادا یکی از کشور هایی است که بیشترین تنوع را در روش‌ های مهاجرتی و اخذ اقامت دائمش دارد. این کشور با سیاست‌ های مهاجرتی دوستانه خود، فرصت‌ های زیادی را برای افراد متخصص و نیروی کار فراهم ساخته.

روش‌ های مختلف اخذ اقامت دائم در کانادا

  1. اکسپرس انتری (Express Entry): سیستم اکسپرس انتری یکی از سریع‌ ترین شیوه‌ های مهاجرت به کانادا است. اگر سابقه کار تخصصی دارید، تحصیلاتتان بالا است و زبان انگلیسی یا فرانسوی را خوب بلد هستید، می توانید از طریق این روش اقدام کنید.
  2. برنامه‌ های مهاجرت استانی (PNP): این برنامه به نیروی کار ماهر این امکان را می‌ دهد که با توجه به نیاز های اقتصادی هر استان، مسیر سریع و هدف مندی را برای مهاجرت به کانادا پیدا کنند.
  3. جاب آفر و مشاغل پرتقاضا: با دریافت جاب آفر در حوزه‌ های شغلی مورد نیاز، امکان اخذ اقامت دائم از طریق برنامه‌ های استانی یا فدرال افزایش پیدا خواهد کرد.

شرایط و روش‌ های دریافت اقامت دائم در آلمان

آلمان برخلاف کانادا تنوع کمتری در روش‌ های اخذ اقامت دائم دارد. فرآیند مهاجرت به این کشور معمولاً طولانی‌ تر و مشروط به الزامات خاصی است.

روش‌ های اخذ اقامت دائم در آلمان

  1. ویزای اسکیل ورکر: افراد با داشتن سابقه کار تخصصی، مدرک زبان آلمانی در سطح B1، و درآمد کافی می‌ توانند از این روش اقامت دائم را بگیرند. حداقل مدت زمان مورد نیاز برای دریافت اقامت دائم از این طریق، حدود ۲ سال و ۹ ماه است.
  2. ویزای کارت آبی اروپا یا بلوکارت آلمان: برای دریافت این کارت می‌بایست حداقل ۲ سال و ۹ ماه تجربه کاری تخصصی در یکی از مشاغل پرتقاضای آلمان داشته باشید و مدرک دانشگاهی معتبر ارائه دهید. علاوه بر این، باید سالانه حداقل ۴۳٬۸۰۰ یورو درآمد داشته باشید، مگر اینکه شغلتان جزء مشاغل پرتقاضایی باشد که در این صورت باید درآمدی در حدود ۳۹٬۶۸۲ یورو داشته باشید. اگرچه تسلط به زبان آلمانی به‌ طور رسمی جزء شرایط این روش نیست، اما اکثر کارفرمایان از متقاضیان کارت آبی خواسته‌ اند که حداقل مدرک زبان آلمانی در سطح B2 را ارائه دهند.

چالش‌ های یادگیری زبان برای مهاجرت

چالش‌ های زبانی در فرآیند مهاجرت از مهم‌ ترین مسائلی است که مهاجران با آن مواجه می‌ شوند. تسلط به زبان مقصد برای موفقیت در یافتن شغل، ارتباط با جامعه و حتی تحصیل اهمیت زیادی دارد.

در این راستا، تفاوت‌ های بسیاری میان کشور های مختلف از جمله کانادا و آلمان وجود دارد که در این قسمت به آنها خواهیم پرداخت.

کانادا

در این کشور جذاب زبان انگلیسی و فرانسوی زبان‌ های رسمی هستند، اما در اکثر استان‌ ها انگلیسی رایج‌ ترین زبان به شمار می‌ آید. یکی از بزرگ‌ ترین مزایای مهاجرت به این کشور این است که حتی اگر تسلط کاملی به زبان انگلیسی نداشته باشید، باز هم امکان اشتغال در مشاغلی مانند کار های عمومی یا مشاغلی که نیاز به مهارت‌ های خاصی دارند، وجود دارد.

همچنین تعداد بالای مهاجران از اقوام مختلف باعث شده که در آن تنوع زبانی و فرهنگی بسیار بالا باشد و این امر موجب می‌شود که افراد از هر زمینه‌ ای راحت‌ تر با محیط اطراف خود ارتباط برقرار کنند.

لازم به ذکر است که اگر در این کشور زبان انگلیسی تان بی‌نقص و کامل نبود معمولا با رفتار های منفی و تمسخرآمیزی روبرو نخواهید شد. در حقیقت اکثر کانادایی‌ ها با درک شرایط مهاجران، پذیرای زبان‌ ها و لهجه‌ های گوناگون اند.

آلمان

مهاجرت کردن به آلمان به‌ ویژه از منظر یادگیری زبان، چالش‌ های بیشتری به همراه دارد. زبان رسمی کشور آلمانی است و برای ورود به بازار کار، تسلط بر این زبان امری ضروری محسوب می‌گردد.

بسیاری از مشاغل و حتی برنامه‌ های آموزشی، حداقل به سطح A1 زبان آلمانی نیاز دارند. آلمانی‌ ها به زبان خود تعصب زیادی دارند و از آن‌ جایی که در بسیاری از شهر ها، اکثر افراد به آلمانی صحبت می‌کنند، توانایی برقراری ارتباط به این زبان نقش بسیار مهمی در زندگی روزمره تان ایفا خواهد کرد.

یکی از چالش‌های مهاجرت به آلمان، مشکلات اجتماعی آن است؛ در واقع بسیاری از مهاجران به خاطر نداشتن تسلط کافی به زبان آلمانی، با برخوردهای نژادپرستانه یا تمسخرآمیز روبرو می گردند.

مقایسه کیفیت حمل‌ و نقل عمومی در کشور کانادا و آلمان

آخرین مقایسه‌ای که قرار است انجام بدیم در رابطه با میزان کیفیت خدمات حمل و نقل عمومی در این دو کشور می‌باشد تا اشخاصی که قصد مهاجرت به کانادا یا آلمان را دارند بتوانند با استفاده از این اطلاعات مفید تصمیم درست و آگاهانه‌ ای را بگیرند.

حمل و نقل عمومی در کانادا

با وجود عملکرد خوب سیستم حمل‌ و نقل عمومی در کلان‌ شهر های کانادا، در بسیاری از مناطق این کشور به علت وسعت و پراکندگی جغرافیایی، مشکلاتی در دسترسی به این خدمه وجود دارد.

در کانادا تنها شهر های بزرگ مانند ونکوور، مونترال و تورنتو از سیستم مترو برخوردار اند، اما در بسیاری از مناطق دیگر به ویژه حومه‌ ها و روستا ها، دسترسی به حمل‌ و نقل عمومی محدود است. به همین خاطر بسیاری از مردم در این نواحی مجبور اند از خودرو های شخصی استفاده نمایند.

حتی در شهرهای بزرگ کانادا در زمان شلوغی و ترافیک بالا حمل و نقل عمومی نمی‌تواند به اندازه سیستم‌ های حمل و نقل کشور های اروپایی مانند آلمان پاسخگوی نیاز مردم باشد. همچنین، برنامه‌ ریزی و زمان‌ بندی وسایل نقلیه عمومی در کانادا معمولاً منظم نیست و گاهی با تاخیر مواجه می‌گردد.

هزینه‌ های حمل و نقل عمومی در این کشور ارزان‌ تر از آلمان است، اما وضعیت فرسوده زیرساخت‌ ها کیفیت خدمات مربوط به حمل و نقل را تحت تاثیر قرار داده.

حمل و نقل عمومی در آلمان

در آلمان حمل‌ و نقل عمومی کیفیت بسیار بالایی دارد. به دلیل جمعیت زیاد و شهرسازی متراکم، این کشور نیاز به یک سیستم حمل و نقل کارآمد را به خوبی درک  و برای آن برنامه‌ ریزی کرده.

در بیشتر شهر های بزرگ آلمان، حمل و نقل عمومی شامل اتوبوس، تراموا، مترو و قطارهای بین‌ شهری است که به‌ طور منظم و دقیق کار می‌ کنند.

حتی در ساعات شلوغ روز، این سیستم‌ ها به شکل دقیقی حرکت می‌نمایند و به راحتی می‌ توان با استفاده از آنها به مقصد مورد نظر رسید. زیرساخت‌ های حمل و نقل در آلمان بسیار پیشرفته است و هزینه‌ های آن کمی بالا تر از کانادا می‌ باشد، ولی در عوض مزایای فراوانی مانند تسهیلات و برنامه‌ های حمایتی برای استفاده از این سیستم‌ ها در دسترس است.

هزینه‌ های نگهداری خودرو نیز در آلمان بیشتر از کانادا می‌باشد اما سیستم حمل و نقل عمومی به صورت کامل می‌ تواند نیاز به خودرو را برطرف کند و به این ترتیب رانندگی در آلمان در کل منظم‌ تر و تحت نظارت دقیق‌ تری انجام می‌ شود.

نتیجه گیری

در کل مهاجرت به کانادا یا آلمان به ترجیحات، اهداف و اولویت‌ های شخصی شما عزیزان وابسته می‌باشد. اگر به دنبال کشوری با پیشرفت شغلی سریع‌ تر، روز های آفتابی بیشتر و پذیرش راحت‌ تر هستید، کانادا را برای مهاجرت به شما پیشنهاد می‌کنیم. اما اگر می‌ خواهید در محیطی با هزینه‌ های زندگی کمتر، امنیت شغلی بالا تر و نظم اجتماعی بهتر زندگی کنید، پیشنهاد ما به شما این است که به آلمان مهاجرت نمایید. در واقع هر دو کشور فرصت‌ های بی‌شماری را برای مهاجران فراهم کرده اند ولی انتخاب نهایی به این بستگی دارد که کدام کشور بیشتر با نیاز ها و آرزو های شما سازگار است.

سوالات

  1. میان آلمان و کانادا کدام یک آب و هوای گرمتری دارند؟ در کل آلمان آب و هوای گرمتری نسبت به کشور کانادا دارد.
  2. در کدام کشور می‌توان درآمد بالاتری داشت، آلمان یا کانادا؟ درآمد و فرصت‌ های شغلی در کانادا بالا تر از آلمان است.
  3. مالیات در کدام کشور بیشتر است، آلمان یا کانادا؟ آلمان نرخ مالیاتی بیشتری نسبت به کانادا دارد.
  4. چرا بهتر است به آلمان مهاجرت کنم؟ زیرا هزینه تحصیل را در آن پایین، امنیت شغلی آن بالا و همچنین زندگی در آن بسیار آرام و لذت بخش می باشد.
  5. چرا بهتر است که به کانادا مهاجرت کنم؟ کشور کانادا هم به علت داشتن فرایند سریع اخذ اقامت دائم، فرصت‌ های شغلی بیشتر و همچنین درآمد بالا تر برای مهاجرت بهتر است.

سوالات متداول:

میان آلمان و کانادا کدام یک آب و هوای گرمتری دارند؟

در کل آلمان آب و هوای گرمتری نسبت به کشور کانادا دارد.

در کدام کشور می‌توان درآمد بالاتری داشت، آلمان یا کانادا؟

درآمد و فرصت‌ های شغلی در کانادا بالا تر از آلمان است.

مالیات در کدام کشور بیشتر است، آلمان یا کانادا؟

آلمان نرخ مالیاتی بیشتری نسبت به کانادا دارد.

چرا آلمان برای مهاجرت بهتر است؟

زیرا هزینه تحصیل را در آن پایین، امنیت شغلی آن بالا و همچنین زندگی در آن بسیار آرام و لذت بخش می باشد.

چرا بهتر است که به کانادا مهاجرت کنم؟

کشور کانادا هم به علت داشتن فرایند سریع اخذ اقامت دائم، فرصت‌ های شغلی بیشتر و همچنین درآمد بالا تر برای مهاجرت بهتر است

این پست چقدر مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

اشتراک گذاری:

مقالات زیر را حتما مطالعه کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تا ۴۰٪ تخفیف ویژه روی همه خدمات استرالیا، تا روز ملی استرالیا  ۲۶ ژانویه

X
X